Donateur Women on the Web

Women on the Web is een stichting die volledig draait op vrijwilligers. Draag jij de stichting een warm hart toe en wil je ons financieel steunen? Doneer dan via onderstaand formulier.

De stichting gebruikt de donaties voor:

  • Het organiseren van bijeenkomsten, zowel online als offline.
  • Kosten voor hosting van de website en licenties van een aantal plugins.
  • Administratiekosten, zoals de kosten voor het hebben van een bankrekening en de jaarlijkse kosten voor een boekhouder.

Je kiest zelf de hoogte van de donatie. Heb je geen idee hoeveel je wilt doneren? Wij doen een suggestie om jouw donatie te baseren op je netto inkomen per maand. Je kunt de volgende staffel als richtlijn gebruiken:

tot 1.150 euro: 12 euro
1.150 – 1.400 euro: 18 euro
1.400 – 1.900 euro: 24 euro
1.900 – 2.500 euro: 36 euro
meer dan 2.500: 48 euro.

Donateur Women on the Web

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil mij graag aanmelden voor:
Meerdere opties mogelijk, een keuze is niet verplicht. Je kunt dus ook donateur worden zonder lid te worden van onze nieuwsbrief of Slack.
E-mailadres*
Wij gebruiken je e-mailadres om een bevestiging te sturen. Eén keer per jaar sturen wij een berichtje aan al onze donateurs. Daarnaast gebruiken we dit e-mailadres voor jouw aanmelding bij onze Slack en/ of onze digitale nieuwsbrief (als je ervoor kiest om hieraan mee te doen!)
Waar woon je?
We zijn nieuwsgierig waar de Women on the Web vandaan komen en vragen je daarom om jouw woonplaats in te vullen. Dit gegeven mag je invullen, het hoeft niet. Na ontvangst van je betaling ontvang je een mail die als betaalbewijs en factuur dient. Wil je deze factuur opvoeren in een boekhouding? Geef dan jouw volledige adresgegevens op, zodat deze terugkomen op de factuur.
Na ontvangst van je betaling ontvang je een mail die als betaalbewijs en factuur dient. Wil je deze factuur opvoeren in een boekhouding van jouw bedrijf? Geef dan hier jouw bedrijfsnaam op.
Kies zelf hoeveel jij wilt doneren aan Women on the Web. Weet je niet hoeveel je wilt doneren? Veel van onze donateurs kiezen ervoor een euro per maand te betalen en dus te kiezen voor een bedrag van 12 euro per jaar.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.