Wat is Slack?

Women on the Web ontmoeten elkaar op diverse plekken online.

Onze eerste thuisbasis is onze Slack. Slack is een communicatiemiddel waar groepen met elkaar kunnen praten over verschillende onderwerpen. Heb je een vraag? Dan kun je via Slack de vraag stellen aan andere Women on the Web. Wil je samen een idee verder uitwerken? Ook dat kan via onze Slack.

Kanalen om gesprekken te ordenen

In Slack worden gesprekken geordend in kanalen. Was jij bekend met onze mailinglijsten, dan zul je op Slack de kanalen snel herkennen. Zo is er op Slack een kanaal #webdesign voor alle webdesigners, een kanaal #vo voor alle vrouwelijke ondernemers en een kanaal #computers voor al jouw vragen over computers (Windows, Mac en Linux).

Op Slack kun je ervoor kiezen je aan te sluiten bij de kanalen van jouw eigen interesse. In het kanaal vind je andere Women on the Web die graag met jou kennis delen over het onderwerp.

Meer informatie over hoe je een kanaal kunt volgen vind je in de handleiding over ‘kanalen. Meer informatie over hoe je in een kanaal gesprekken kunt voeren, vind je in de handleiding over ‘draadjes‘.

Hoe kom ik op Slack?

Je kunt je aanmelden voor Slack via onze website. Ook is het mogelijk dat een andere Woman on the Web die al deelneemt aan Slack je uitnodigt.

Meer informatie over lid worden, vind je in de handleiding over ‘lid worden van Slack‘.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Slack