WoW 3-daagse 2023

Beste Women,

Door omstandigheden is het alweer een hele tijd geleden dat we bij elkaar waren voor de WOW-driedaagse op Texel. Hoog tijd dus om een nieuwe WOW-driedaagse te organiseren. Ditmaal in Stayokay Soest, centraal gelegen op een mooie plek in de bossen. Naast de workshops en andere activiteiten kunnen we daar heerlijk wandelen.

Wij, Sabine, Corine, Ariane, Evelien, Annelies & Marian kijken er enorm naar uit iedereen weer te zien en leerzame, gezellige en vrolijke dagen te hebben in Soest!

De data die we van de zomer met zijn allen uitgezocht hebben zijn woensdag t/m vrijdag, 1,2 en 3 februari 2023.

Het voorlopige programma ziet er zo uit:

 • Woensdag 1 februari
  Aankomst gedurende de ochtend, lunch is vandaag niet inclusief!
  • Middagprogramma van 13 tot 17 uur:
   Workshop Google Analytics 4: wat is er anders en hoe implementeer je het?
   Deze workshop is interessant voor iedereen die Google Analytics gebruikt, of je nu webbouwer bent of eigenaar van een website met Google Analytics statistieken.
   Workshop met hands-on deel door Berry van Es van Yoast! https://www.linkedin.com/in/berryvanes/
 • Donderdag 2 februari
  • Ochtendprogramma van 10 tot 12 uur:
   Beveiliging WP Website en/of snelheid/ performance van je WP site door Roelinde Brons van SolidWP https://www.linkedin.com/in/roelindebrons/
  • Middagprogramma van 13 tot 17uur:
   De Glazen Bol – Jij en jouw toekomst! Geleid door Marijcke Voorsluijs van TOT BV https://www.linkedin.com/in/marijckevoorsluijs/
   De glazen bol is niet nieuw maar tijdens de vorige WOW dagen op Texel geïntroduceerd door Sabine Visser en Adrie den Hertog. Het was een groot succes. Inmiddels zijn we een tijd verder.
   Waar zie jij jezelf over vijf jaar vanaf nu? Hoe wil je dat gaan bereiken?
 • Vrijdag 3 februari
  • Ochtendprogramma van 9.30 tot 12.30 uur:
   Workshop Design Thinking
   In het korte tijdsbestek van 3 uur worden de belangrijkste basisprincipes van Design Thinking uitgelegd, concrete voorbeelden gegeven en kunnen we de kracht van Design Thinking zelf ervaren in een aantal oefeningen.
   Gegeven door Evelien Fick https://www.linkedin.com/in/evelienfick/
   • Middagprogramma vanaf 13 uur:
    Samenwerken? We hebben geen reservering voor de zaal in de middag maar Stayokay heeft in de hal en het restaurant allerlei plekken waar je bij elkaar aan tafel kan zitten en kunt samenwerken.

  De locatie is dus Stayokay Soest, op loopafstand van station Soest-Zuid.

  Inclusief:
  WOW regelt vergaderruimte, koffie, thee en ‘s middags fris in de zaal, de lunches op donderdag en eventueel vrijdag en het programma. De kosten hiervoor zijn aardig gestegen, alles bij elkaar tussen de 2500 en 3000 Euro dus we vragen jullie een bescheiden
  vergoeding bij inschrijving zodat we nog wat overhouden voor als iemand nog eens iets zou willen organiseren.

  Kosten: € 30,- voor 1 dag of € 60,- voor 2 of 3 dagen, deze prijzen zijn exclusief BTW want helaas is de stichting BTW plichtig.
  Daarnaast gaan we ervan uit dat je een (jaarlijkse) donatie doet, vergelijkbaar met het lidmaatschap van WOW toen het nog een vereniging was.

  Exclusief:
  Deelnemers regelen zelf hun verblijf. Wil je in de Stayokay overnachten en een kamer delen, dan kan je dat zelf afspreken met andere deelnemers via bijvoorbeeld het #wow-events kanaal op Slack. Meer info over het hostel en kamers boeken: https://www.stayokay.com/nl/hostel/soest
  Het loopt al aardig vol maar er is nog plek!
  Uiteraard ben je ook vrij om elders een overnachtingsplek te regelen of ‘s avonds naar huis te gaan.

  De twee diners gebruiken we buiten de Stayokay en zijn voor eigen rekening. Doris Bartels gaat leuke locaties voor ons uitzoeken en houdt daarbij rekening met dieetwensen die je kunt invullen in het inschrijfformulier.

  Meld je snel aan!!!!

  Corine, Sabine en Ariane

  WoW 3-daagse 2023

  Aanmelden voor WoW 3-daagse

  Naam(Vereist)
  Bijdrage voor deelname(Vereist)
  We vragen een bijdrage in de kosten. Ben je 1 dag bij de WoW 3-daagse? Dan betaal je 30 euro (excl. BTW). Ben je er 2 of 3 dagen bij? Dan betaal je 60 euro (excl. BTW). Geef aan hoeveel dagen jij aanwezig bent:
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Ik ben er bij op:(Vereist)
  Ivm het klaarzetten van de stoelen, horen we graag welke dag(delen) je aanwezig bent.
  De lunch bij StayOkay is gevarieerd, voor het avondprogramma (facultatief en op eigen kosten) zoeken we ook restaurants met verschillende mogelijkheden. Heb jij allergieën of een strict dieet waar we echt van op de hoogte moeten zijn? Laat ons dat dan hier weten.

  Jij als donateur

  Women on the Web is een stichting die volledig draait op vrijwilligers. Neem je deel aan één van onze IRL events, dan vragen we je om een donatie. Met behulp van de volgende velden in het formulier kunnen wij de donatie op een goede manier verwerken.
  E-mailadres(Vereist)
  Wij gebruiken je e-mailadres om een bevestiging en factuur te sturen. Eén keer per jaar sturen wij een berichtje aan al onze donateurs. Daarnaast gebruiken we dit e-mailadres voor jouw aanmelding bij onze Slack en/ of onze digitale nieuwsbrief (als je ervoor kiest om hieraan mee te doen!)
  Waar woon je?
  We zijn nieuwsgierig waar de Women on the Web vandaan komen en vragen je daarom om jouw woonplaats in te vullen. Dit gegeven mag je invullen, het hoeft niet. Na ontvangst van je betaling ontvang je een mail die als betaalbewijs en factuur dient. Wil je deze factuur opvoeren in een boekhouding? Geef dan jouw volledige adresgegevens op, zodat deze terugkomen op de factuur.
  Na ontvangst van je betaling ontvang je een mail die als betaalbewijs en factuur dient. Wil je deze factuur opvoeren in een boekhouding van jouw bedrijf? Geef dan hier jouw bedrijfsnaam op.
  Kies zelf hoeveel jij wilt doneren aan Women on the Web. Net als vroeger gaan we uit van een minimale bijdrage van 1 euro per maand. Weet je niet hoeveel je wilt doneren? Voorheen betaalden ondernemers tenminste 15 euro per jaar. Was jij 1 van de 5 mensen die in 2023 al een donatie heeft gedaan? Ga dan door in dit formulier, zodat je in ieder geval je plekje veilig stelt. Stuur vervolgens een mailtje aan wow@womenontheweb.nl, dan storten wij jouw tweede donatie per ommegaande terug op jouw rekening.
  Ik wil mij graag aanmelden voor
  Ben je nog niet actief bij WoW? Wij zien elkaar op Slack en de stichting stuurt op onregelmatige basis een nieuwsbrief. Er zijn meerdere opties mogelijk, een keuze is niet verplicht.
  (bijdrage voor deelname + donatie)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.