WoW-driedaagse 2023 komt er aan!

WoW-driedaagse 1, 2 en 3 februari 2023

Als vervolg op de laatste WoW-driedaagse op Texel ontmoeten wij elkaar dit jaar in Soest. Stayokay Soest is centraal gelegen op een mooie plek in de bossen. Naast de workshops en andere activiteiten kunnen we daar heerlijk wandelen.
Net als andere jaren kun je ervoor kiezen om 1, 2 of 3 dagen deel te nemen. Wij regelen de locatie en de workshops, wil je blijven overnachten dan regel je dat zelf. Het programma richt zich voornamelijk op de ondernemers van Women on the Web.

Tijdens de eerste dag neemt Berry van Es van Yoast! ons mee in het vernieuwde Google Analytics 4. Op donderdag vertelt Roelinde Brons in de ochtend alles over beveiliging en performance van WordPress sites en faciliteert Marijcke Voorsluijs de inmiddels vaste workshop ‘De Glazen Bol’. Het programma van de vrijdag is nog een verrassing en wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je deelnemen? Dan vind je alle informatie én het inschrijfformulier op onze website. Bij de inschrijving kun je meteen ook je donatie voor 2023 doen.
https://www.womenontheweb.nl/wow-3-daagse-2023/